Serviciul Retur in 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților MAMILAND.

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor:

  • Cumparatorul persoana fizica are dreptul de a returna partial sau total o comanda (drept de retragere din contract), in termen de 30 zile calendaristice de la primirea comenzii, fara a invoca vre-un motiv pentru retur. Plata transportului pentru retur este suportat de catre Cumparator conform OUG nr. 34/2014. Produsul, sau produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise. In cazul in care produsul returnat este intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou, se va aprecia diminuarea valorii si se va scade din suma returnata Cumparatorului.

  • Cumparatorul persoana juridica nu poate face retururi pentru produsele comandate

Dupa primirea returului, Vanzatorul se obliga la restituirea pretului de cumparare in termen de 14 zile. Rambursarea sumelor se face doar pentru produsele returnate, excluzand taxele de livrare. Rambursarea sumelor se face prin virament bancar, intr-un cont bancar transmis de catre Cumparator.

Nu sunt acceptate retur, produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura, sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, socuri electrice, sau produsele carora le lipsesc accesorii sau produsele care nu au etichetele initiale intacte.

Daca produsele pe care le returnati, au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Atentie! Nu se accepta returul cu plata transportului la desinatar (KANGOO ONLINE SHOP SRL)

Retururile se trimit prin cueirul SameDay, cu livrare directa la adresa de mai jos. Datele destinatarului sunt:

Nume: KANGOO ONLINE SHOP SRL

Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr.246, Corp C-37, Etaj 1, Camera 108, Sector 6, Bucuresti.

Telefon: 0749 148 238‬

Produs adaugat in lista

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site. Citeste mai multe aici